fbpx

Offroad genieten van mooie Gravel wegen met uw standaard motor, het kan voortaan tijdens de Gravel Roads ritten. 

We leggen de lat doelbewust niet te hoog, we vermijden modder en moeilijke enduro tracks, deze Gravel Roads is voor de liefhebber en niet voor de sporter, al zal enige sportiviteit en motor ervaring nodig zijn om te kunnen genieten van deze dag.

Ben jij motorrijder, en wil je graag kennis maken met het offroad rijden met een dual sport?

Deze dag wordt aangeboden met goed weer garantie. Te slecht weer worden de wegen alsnog te modderig, indien dat gebeurd wordt de Gravel Roads afgelast & verplaats naar een andere datum. Als deelnemer krijg je dan de keuze om een waardebon te vragen, of je geld terug.

Dit is een relaxte uitstap, offroad wordt er niet recht gestaan, het tempo ligt tussen de 30|35km/uur op de gravel wegen. De nadruk ligt op genieten.

Hoe ziet de dagindeling eruit:
–Verwelkoming op het afgesproken uur ten huize Endurofun HQ te Geetbets, Steenstraat 4C in 3450 Geetbets  (vanaf Augustus vertrekken we vanbij Felix&Jos)
–Wat fris/koffie & koek bij aankomst
–Soft offroad rit haalbaar voor iedere motorrijder
–Frisse pint +lunch
–Start 10u – vermoedelijk einde 14u.

De rit is tussen 80-100 km lang. We rijden in één groep met Bart op kop.

 

Wat kost het:
€125 met eigen motor

Wat is inbegrepen:
-De Gravel Roads 
-Lekkere koffie bij aankomst, broodjeslunch & een afsluitende frisse pint.


Uw Profiel:

-Jij bent een motorrijder met een volwaardig motorrijbewijs & reeds 2000km straat ervaring
-Hebt een motoruitrusting = Helm/Jas/lange broek/hoge schoenen tot boven de enkel & handschoenen (huren van kledij en helm is niet mogelijk)
-Wil uw eerste maal offroad ervaren
-Zoekt een nieuwe uitdaging


LET OP:

Het is geen doorgedreven opleiding!! Het is een offroad kennismakingsrit, zoek jij een meer sportievere opleiding? kijk dan naar Start2Enduro. We verwachten dat iedere deelnemer het nodige gezonde verstand heeft en dat opbrengt tegenover andere offroad gebruikers. Zoals bij elke verhuur is het niet de bedoeling dat je de motor verbouwt, indien dit zou gebeuren hanteren we de huurvoorwaarden.